Prancūzija užėmė pirmąją vietą C grupėje

 

Pasaulio futbolo čempionate Rusijoje užfiksuotos pirmosios nulinės lygiosios, kai Prancūzijos ir Danijos futbolininkai neparodė daug noro atakuoti.

Prancūzijos futbolininkai Maskvos Lužnikų stadione sužaidė 0:0 su danais ir užėmė pirmąją vietą C grupėje.

Septynis taškus surinkę prancūzai jau prieš mačą buvo užsitikrinę bilietą į aštuntfinalį ir antradienio mače rėmėsi neįprasta sudėtimi. Pavyzdžiui, Paulis Pogba.

Lygiosios paskutinėse rungtynėse Prancūzijai garantavo pirmą poziciją, o danai su penkiais taškais liko antri ir neparodė didelių pastangų siekti pergalės.

Per rungtynes ir po jų žiūrovai atvirai išreiškė nepasitenkinimą atsargiu žaidimu, švilpdami žaidėjams.

Kitose C grupėse rungtynės Peru komanda (3 taškai) 2:0 įveikė Australiją (1), kuri prieš rungtynes dar turėjo teorinį šansą patekti į aštuntfinalį, bet tam reikėjo pergalės ir danų nesėkmės dideliu skirtumu.

Prancūzijos ir Danijos komandų varžovai aštuntfinalyje paaiškės po D grupės rungtynių antradienį vėlai vakare, kai Argentina susitiks su Nigerija, o Islandija su Kroatija, kuri jau užsitikrino kelialapį į atkrintamąsias kovas.

Vilnius, birželio 26 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode