Lietuvos jaunimo rinktinės sužinojo varžovus Europos čempionatuose

 

Antradienį Vokietijoje (Miunchene) buvo ištraukti Europos jaunimo krepšinio čempionatų burtai, kurie suskirstė komandas į grupes.

Burtai lėmė, kad Lietuvos U16 merginų rinktinė, vadovaujama Tado Stankevičiaus, Europos A diviziono čempionatą, kuris rugpjūčio 17-25 dienomis vyks Kaune, pradės D grupėje drauge su Vokietijos, Danijos ir Rusijos rinktinėmis.

U18 merginų rinktinė, treniruojama Daliaus Ubarto, Europos B diviziono kovas, kurios rugpjūčio 3-12 dienomis Austrijoje, pradės B grupėje drauge su Albanijos, Šveicarijos, Bulgarijos, Izraelio ir Graikijos bendraamžėmis.

U20 merginų rinktinė, vadovaujama Lino Šalkaus, Europos B diviziono čempionatą, kuris liepos 7-17 dienomis vyks Rumunijoje, pradės A grupėje drauge su Didžiosios Britanijos, Izraelio, Graikijos, Ukrainos ir Rumunijos rinktinėmis.

U16 vaikinų rinktinė, treniruojama Tomo Purlio, Europos čempionato rungtynes žais Serbijoje rugpjūčio 10-18 dienomis. Ji pateko į A grupę drauge su Slovėnijos, Juodkalnijos ir Izraelio rinktinėmis.

U18 vaikinų rinktinė, vadovaujama Gedimino Petrausko, Europos čempionatą, kuris liepos 28 – rugpjūčio 5 dienomis vyks Latvijoje, pradės D grupėje. Į ją taip pat pateko Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Serbijos komandos.

U20 vaikinų rinktinė, kurią treniruoja Gintaras Krapikas, pateko į Europos čempionato A grupę. Turnyras liepos 16-24 dienomis vyks Vokietijoje. Lietuviai čempionato kovas grupėje pradės su Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Turkijos bendraamžiais.

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vilnius, sausio 16 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode