Lapkričio 14 d.

Sveikatos sutrikdymai
Lapkričio 13 d. apie 20 val. Kaune, Taikos pr., bute, konflikto metu sutuoktinis peiliu sužalojo sutuoktinę (g. 1964 m.), kuri dėl dilbio pjautinės žaizdos gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis (g. 1953 m.) uždarytas į areštinę.

Lapkričio 14 d. apie 14 val. 45 min. į Vilniaus ligoninę iš Ukmergės ligoninės, į kurią atvežtas iš namų Ukmergėje, Anykščių g., pristatytas ir dėl kaukolės lūžimo paguldytas kūdikis (g. 2016 m.). Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Gaisrai
Lapkričio 14 d. apie 23 val. 50 min. Kaišiadorių r., Pravieniškių 1 k., užgesinus gaisrą name, rastas stipriai apdegęs nenustatytos tapatybės ir lyties lavonas (galimai name gyvenusio vyro (g. 1969 m.)). Įtariama, kad gaisras kilo dėl netvarkingos krosnies ar kamino konstrukcijos.

Kiti įvykiai

Lapkričio 14 d. apie 9 val. Kėdainių r., Ruminių k., kelio Jonava–Šeduva kelkraštyje, atliekant kelio remonto darbus, atkasti trijų žmonių kaulai.

Lapkričio 14 d. apie 6 val. Vilniaus ligoninėje mirė Baltarusijos pilietis (g. 1983 m.), kuris lapkričio 6 d. buvo pristatytas iš Vilniaus, J. Basanavičiaus g., ir dėl politraumos paguldytas gydyti. Aplinkybės tikslinamos.

Lapkričio 14 d. apie 11 val. 30 min. Varėnos r., Molių k., vyro (g. 1975 m.) namuose, policijos pareigūnai rado ir paėmė lygiavamzdį medžioklinį šautuvą ir tris šovinius. Ginklas su šoviniais paimti. Aplinkybės nustatinėjamos.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode