Kaune sulaikyti jaunuoliai, apvogę 8 automobilius

Kaune trečiadienio paryčiais policija sulaikė jaunuolius, kurie įtariami naktį apvogę mažiausiai aštuonis automobilius.

Apie 4 val. buvo gautas pranešimas, kad Panerių gatvėje apvogtas moters automobilis „Ford Transit“. Pranešėja apibūdino asmenis, kurie galėjo įvykdyti šią nusikalstamą veiką.

Įvykio vietoje prie pareigūnų priėjo vyras, kuris taip pat teigė, kad tie asmenys išdaužė ir jo automobilio „Audi A6“ stiklą. Pareigūnams apžiūrint įvykio vietą netoli pastebėtas ir automobilis „VW Passat“ su išdaužtu stiklu ir nuplėštu variklio dangčio apsauginiu uždangalu, pranešė policija.

Šiek tiek po 4 val. gautas dar vienas pranešimas, kad A.Kriščiukaičio gatvėje išdaužtas automobilio „VW Golf“ stiklas. Pranešėjas apibūdino asmenis, kuriuos pastebėjo nubėgančius nuo automobilio pusės.

Vilijampolės rajone patruliavusi policija pastebėjo ir daugiau galbūt apvogtų automobilių.

Įtariama, kad nukentėjo ne mažiau aštuonių automobilių, stovėjusių Panerių, A.Kriščiukaiči, M.Mažvydo gatvėse, Sąjungos aikštėje, savininkai.

Apie 4.30 val. pareigūnai sulaikė 4 asmenis, galimai įvykdžiusius šias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai netoli įvykio vietos, Brastos ir Jurbarko gatvių sankryžoje, pastebėjo du apibūdinimus atitinkančius jaunuolius. Sulaikyti 18-kos ir 19-kos metų jaunuoliai, jie uždaryti į areštinę.

A.Kriščiukaičio gatvėje sulaikyti dar du įtariamieji – 29 metų vyras ir 17-metis.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėti 4 ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės ir 1 ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Didžiausia numatyta bausmė už šiuos nusikaltimus – laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Vilnius, lapkričio 9 d. (BNS).

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode