Pareigūnai ieško įtariamojo, iš parduotuvės seifo pavogusio per 46 tūkst. eurų

Pareigūnai ieško įtariamo pardavėjo, iš parduotuvės seifo pavogusio per 46 tūkst. eurų, pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vagystė buvo pastebėta antradienio popietę, kai į parduotuvę paimti pinigų atvažiavo inkasatoriai. Bet inkasacijai paruoštų 46 tūkst. 752 eurų nebebuvo – administracijos patalpose įrengtas seifas buvo tuščias.

Peržiūrėjus parduotuvės vaizdo kamerų įrašus buvo išsiaiškinta, kad ryte, atrakinęs stalčiuje rastais raktais seifo spyną, pinigus pasisavino šios parduotuvės darbuotojas 29 metų Ardenas Dockevičius. Netrukus jis pasiprašė, kad būtų išleistas iš darbo dėl neatidėliotinų ir jam svarbių asmeninių reikalų.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję pareigūnai antradienį įtariamojo ieškojo Raseiniuose ir nustatė, kad vienas taksi vairuotojas šį vyrą nuvežė į Kauną ir paleido Savanorių prospekte. Policija prašo visuomenės pagalvos ieškant įtariamojo.

Vilnius, spalio 20 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode