Smurtavo prieš nepilnamečius

Šią savaitę rajone rastas miręs žmogus. Vyras skriaudė sugyventinės dukterį. Jaunuolis sumušė nepilnametį brolį. Vyras grasino žmonai susidorojimu. Bute apiplėšta moteris, o kaime – vyras. Padegtas automobilis.

Rado negyvą

Spalio 5 d., apie 18.38 val., Kurmaičių k., namuose, rastas vyro (gim. 1949 m.) lavonasbe išorinių smurto žymių.Pradėtas ikiteisminis tyrimasmirties priežasčiai nustatyti.

 

Sukėlė skausmą

Spalio 3 d. gautas pranešimas, kad rugsėjo 21 d. Mažeikiuose, Vyšnių g., namuose, vyras (gimęs 1978 m.), paėmęs už kaklo ir jį suspaudęs tempė aštuonmetę sugyventinės dukrą.

Tą pačią dieną, apie 21.00 val., Gamyklos g., namuose, neblaivus (nustatytas 1,27 promilės girtumas) jaunuolis (gimęs 1997 m.) ranka sugriebė savo nepilnamečiui broliui (gimęs 2001 m.) už kaklo bei delnu sudavė vieną smūgi į ausį.

Grasino susidoroti

Spalio 4 d., apie 18.00 val., Rubikų k. neblaivus (nustatytas 0,91 promilės girtumas) vyras (gim. 1970 m.) grasino savo žmonai (gim. 1972 m.), kad susidoros.

Sumušė ir apiplėšė

Trečiadienio naktį, tiksliai nenustatytu laiku, Sodų g. į moters (gim. 1952 m.) namų duris pasibeldus ir jaijas atidarius, į butą įėjo du jaunuoliai, vienas kurių kumščiu trenkė moteriai į skruostą, grasindamas susidoroti, reikalavo pinigų. Jų negavę, jaunuoliai pagrobė ant sofos buvusį mobiliojo ryšiotelefoną ir iš buto pasišalino.

Rugsėjo 28 d., apie 16.10 val., Naikių k. vyrą (gim. 1953 m.) sumušė trys nepažįstami jaunuoliai bei pagrobė piniginę, kurioje buvo įvairios nuolaidų kortelės,banko mokėjimo kortelė, asmens dokumentai, apie 6 eurai grynųjų pinigų. Padaryta 11 eurų turtinė žala.

Padegė automobilį

Spalio 4 d., apie 15.40 val., Mažeikiuose, Skuodo g., padegtas automobilis „Mercedes-Benz E320“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode