Rūgpjūčio 24 d.

Eismo įvykiai
Rugpjūčio 24 d. apie 20 val. 15 min. Skuodo r., kelio Kulai-Mažieji Rūšupiai 3-ame km, automobilis „Citroen C3“, vairuojamas vairuotojos (g. 1976 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo, įtariama, kelio važiuojamąja dalimi, dviratį stūmusią moterį (g. 1934 m.).

Rasti žmonių lavonai
Rugpjūčio 24 d. apie 8 val. 10 min. Jurbarko r., Vilniškių k., apleistame ūkiniame pastate, rastas pasikorusio penkiolikmečio lavonas. Paauglys nuo rugpjūčio 20 d. buvo ieškomas Marijampolės apskr. VPK Jurbarko r. PK, kaip dingęs be žinios.

Įvykiai, susiję su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis

Rugpjūčio 23 d. apie 12 val. 40 min. Kaišiadorių r., Pravieniškių 2 k., prie Pravieniškių pataisos namų Atvirosios kolonijos 3-iojo sektoriaus apsauginės tvoros, sulaikytas vyras (g. 1989 m.), pas kurį rasta ir paimta du maišeliai su baltos spalvos milteliais (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga).

Kiti įvykiai

Rugpjūčio 20 d. apie 22 val. 45 min. į Palangos ligoninę iš Palangos, Klaipėdos pl., karjero, pristatytas komos būsenos vyras (g. 1955 m.), kuris rugpjūčio 24 d. ligoninėje mirė. Aplinkybės tikslinamos.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais
Rugpjūčio 24 d. apie 8 val. 10 min. Klaipėdoje, Taikos pr., prie Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos m. PK Šiaurinės policijos nuovados pastato, pastebėta, kad pradurtos tarnybinio automobilio „Škoda Yeti“ (pagamintas 2015 m.) keturios padangos. Nuostolis nustatinėjamas.

Rugpjūčio 24 d. 18 val. 53 min. Panevėžio apskr. VPK areštinėje suveikė priešgaisrinė apsaugos signalizacija. Nustatyta, kad areštinės ventiliacijos patalpoje, dėl trumpo elektros jungimosi, išsilydė ventiliatoriaus elektros laidai ir paskirstymo plastikinė dėžutė. Liepsna nekilo. Areštinėje laikomi asmenys nenukentėjo.

Rugpjūčio 24 d. 17 val. 55 min. Mažeikių r., ties Rubikų k., policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Audi 80“. Persekiojimo metu Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjas iššovė vieną kartą į viršų. Automobilį vairavęs blaivus ir neturintis teisės vairuoti vairuotojas (g. 1995 m.) po apklausos paleistas.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode