Rugpjūčio 21 dienos įvykiai

Sveikatos sutrikdymai
Rugpjūčio 21 d. apie 19 val. Radviliškio r., Kalnelio Gražionių k., namo kieme, asmuo vieną kartą metaliniu strypu sudavė kitam asmeniui (g. 1984 m.) į veidą. Nukentėjusysis dėl nosies kaulo lūžimo, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.



Rugpjūčio 21 d. apie 21 val. 10 min. Klaipėdoje, Naikupės g., bute, asmuo vazos šuke sužalojo kitą asmenį (g. 1977 m.), kuris dėl pjautinių-durtinių žaizdų veide, kakle ir krūtinėje, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis (g. 1985 m.) neblaivus (1,91 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę.

Plėšimai

Rugpjūčio 21 d. apie 18 val. 30 min. Klaipėdoje, Baltijos g., į moters (g. 1970 m.) butą, savininkei atidarius duris, užėjo vyriškis, kuris sumušė šeimininkę ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną. Nuostolis nustatinėjamas. Nukentėjusioji dėl galvos traumos paguldyta į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (1,58 prom. alkoholio) kaimynas (g. 1976 m.) uždarytas į areštinę. Pagrobtas telefonas surastas.

Svetimo turto pagrobimai

Rugpjūčio 21 d. po nakties Vilniaus r., Papiškių k., iš gyvenamojo namo, išlaužus gyvenamojo namo pirmo aukšto katilinės langą, pavogti asmeniniai daiktai, dokumentai, banko kortelės, dovanų kuponai bei pinigai. Nuostolis – 17 000 eurų.

Eismo įvykiai
Rugpjūčio 21 d. apie 14 val. Šalčininkų r., ties Gėlūnų k., išvažiuojant iš lauko į kelią, apvirto savos gamybos traktorius, kurį vairavo vairuotojas (g. 1978 m.). Eismo įvykio metu žuvo traktoriaus vairuotojas.

Nelaimingi atsitikimai
Rugpjūčio 21 d. apie 22 val. 40 min. Ukmergėje, Vaižganto g., nuo kepyklos pastato stogo (trečias aukštas) nukrito ir susižalojo septyniolikmetis, kuris dėl galvos traumos paguldytas į Vilniaus ligoninę.

Rasti žmonių lavonai

Rugpjūčio 21 d. apie 15 val. 40 min. Kaišiadoryse, Gedimino g., ežere, rastas moters (g. 1984 m.) lavonas. Nuo š. m. rugpjūčio 18 d. ji buvo ieškoma Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK kaip dingusi be žinios.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode