Rugpjūčio 16 dienos įvykiai

Sveikatos sutrikdymai
Rugpjūčio 16 d. 8 val. 50 min. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Baltupio g., pristatytas ir dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas vyras (g. 1973 m.).



Rugpjūčio 16 d. 14 val. 52 min. Vilniaus apskr. VPK gautas pranešimas, kad Vilniuje, Kalvarijų g., bute (pirmas aukštas), vyras (g. 1963 m.) ginčo metu peiliu sužalojo brolio (g. 1968 m.) sugyventinę (g. 1964 m.) bei, atsukęs dujų balioną, grasino juos nunuodyti. Asmenims pabėgus iš buto, įtariamasis užsirakino bute. Apie 16 val. į butą įsiveržus policijos pareigūnams, jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Dėl pjautinės-durtinės žaizdos kakle paguldyta į ligoninę.

Rugpjūčio 16 d. apie 23 val. 45 min. Vilniuje, Žirnių g., peiliu sužalota moteris (g. 1957 m.), kuri dėl durtinės žaizdos kakle pristatyta į ligoninę. Įtariamasis vyras (g. 1953 m.) uždarytas į areštinę.

Plėšimai
Rugpjūčio 16 d. apie 20 val. 40 min. Telšiuose, S. Daukanto g., du asmenys papurškė septyniolikmetė dujų į akis ir atėmė rankinę su įvairiais asmeniniais daiktais. Nuostolis nustatinėjamas.

Gaisrai
Rugpjūčio 16 d. apie 2 val. 44 min. Rokiškio r., Kamajų mstl., Strazdo g., sodyboje, kilo gaisras, kurio metu sudegė negyvenamas namas ir du ūkiniai pastatai. Nuostolis nustatinėjamas. Įtariamas padegimas.

Kiti įvykiai
Rugpjūčio 16 d. apie 10 val. Elektrėnų sav., Budilių k., atliekant kelio remonto darbus, atkastos žmogaus griaučių liekanos.

Rugpjūčio 16 d. apie 11 val. Varėnos r., Kalėnų k., sodyboje, rastas ir paimtas nelegaliai laikomas lygiavamzdis medžioklinis šautuvas.

Rugpjūčio 16 d. apie 19 val. 15 min. į Šakių ligoninę iš Šakių r., Zygmantų k., pristatytas ir dėl apsinuodijimo medikamentais (nesąmoningas) paguldytas penkiolikmetis. Toliau gydyti buvo vežamas į Kauno ligoninę.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode