Automagistralėje keturi užpuolikai sumušė ir apiplėšė „Jaguar“ vairuotoją

Pirmadienio dieną keturi užpuolikai magistralėje Klaipėda-Kaunas-Vilnius sumušė ir apiplėšė automobilio „Jaguar“ vairuotoją.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 13.30 val. magistralės 199-200 kilometre, į automobilį „Jaguar“, vairuojamą vyro (gimusio 1965 metais), atsitrenkė baltos spalvos automobilis „Škoda“.  Iš priekio kelią užblokavo automobilis „VW Passat“.

Iš automobilių išlipę keturi vyrai sumušė „Jaguar“ vairuotoją bei pavogė mobiliojo telefoną, pinigus, asmens dokumentus, auksinį laikrodį, kuprinę su daiktais.

Nuostolis ‒ apie 17 260 eurų.

Nukentėjusysis dėl įvairių sužalojimų paguldytas į ligoninę. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas BNS sakė, kad apie apiplėšime sužalotą žmogų policijai pranešė ligoninės, į kurią kreipėsi nukentėjusysis, medikai. 

„Pagal pirminę informaciją, jis atvažiavo Vilniuje į ligoninę, kreipėsi dėl sužalojimo, dėl sumušimų ir tada sostinės policija gavo pranešimą iš ligoninės, kad yra sužalotas asmuo ir policijoje automatiškai buvo užregistruotas įvykis ir pradėtas tyrimas“, – sakė jis. 

Pasak jo, iš pradžių informaciją apie įvykį suteikė pats nukentėjusysis, vėliau atsirado ir daugiau įvykį mačiusių liudininkų. 

Nors Vilniaus policijoje šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sužalojimo ir galimo apiplėšimo, tačiau įtariamas nusikaltimas buvo įvykdytas Kauno apskrityje, todėl, anot T. Bražėno, antradienį bus sprendžiama, kurios apskrities policija vykdys tolimesnį tyrimą. 

Vilnius, gegužės 19 d. (BNS).

Budas.lt archyvo nuotrauka

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode