Mažametis apsinuodijo narkotinėmis medžiagomis

Praėjusios savaitės pabaigoje Mažeikių rajone rastas jauno vyro lavonas. Vienas žmogus mirė apsinuodijęs neaiškios kilmės cheminėmis medžiagomis. Į ligoninę pristatytas devynmetis, apsinuodijęs narkotinėmis medžiagomis. Bei galimai sumuštas vyras komos būsenos. Smurtauta šeimose ir viešose vietose. Įvykdyti plėšimai ir vagystės. Sulaikyti neblaivūs vairuotojai. Bandyta priregistruoti vogtą automobilį.

 

Mirė ligoninėje

Balandžio 9 d. gautas pranešimas, kad balandžio 8 d., apie 17.00 val., iš namų Mažeikiuose, Tyliojoje g., į Mažeikių ligoninę pristatytas ir dėl apsinuodijimo neaiškios kilmės cheminėmis medžiagomis į Reanimacijos skyrių paguldytas vyras, gimęs 1970 m. Sekmadienio rytą, 5.00 val., vyras mirė.

Tą pačią dieną, apie 13.30 val., Mažeikių r., Pievėnų k., namuose, gulintis lovoje rastas vyro, gimusio 1992 m., lavonas be stebimų išorinių smurto žymių.

Abiem atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Paguldyti stebėjimui

Penktadienį, 20.29 val., į Mažeikių ligoninę iš namų Draugystės g. pristatytas ir dėl apsinuodijimo narkotinėmis medžiagomis stebėti paguldytas mažametis, gimęs 2008 m.

      Sekmadienį, 12.53 val., gautas pranešimas, kad į Mažeikių ligoninės Priėmimo skyrių pristatytas vyras (gimęs 1960 m., gyv. Mažeikių r., Purplių k.), kuriam nustatyti abipusiai šonkaulių lūžiai, hematoma galvoje, komos būsenos paguldytas į Reanimacijos skyrių. Pirminiais duomenimis, vyras galimai buvo sumuštas. Aplinkybės tikslinamos.

Sutrikdė sveikatą

Balandžio 7 d., apie 23.43 val., Mažeikiuose, Ventos g., namuose, neblaivus (nustatytas 2,04 promilės girtumas) vyras, gimęs 1981 m., peiliu sužalojo blaivią žmoną, gimusią 1989 m. Nukentėjusioji dėl pjautinių žaizdų rankos piršte ir kojoje, suteikus medicininę pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis sulaikytas.

Kitą dieną, apie 3.49 val., Naftininkų g., namuose, vyras, gimęs 1990 m., rankomis trenkė kelis kartus žmonai, gimusiai 1993 m., į veidą bei spardė į įvairias kūno vietas.

Tą pačią dieną, apie 19.00 val., Draugystės g., namuose, vyriškis, gimęs 1996 m., trenkė į krūtinę ir pastūmė blaivią seserį, gimusią 1993 m.

Rado narkotikų

Penktadienį, 20.30 val., Draugystės g. asmuo, gimęs 1979 m., pateikė šiukšlių dėžėje rastą metalinę dėžutę, kurioje buvo oranžinės spalvos tabletės su užrašu „RR“.

Nepavyko priregistruoti

Tą pačią dieną, 15.45 val., bendrovės direktoriui, gimusiam 1980 m., atvykus į VĮ „Regitra“ Mažeikių filialą, nustatyta, kad automobilis, kurį norima priregistruoti, paieškomas, nes galimai vogtas Belgijoje.

Apiplėšė viešoje vietoje

Šeštadienį, apie 11.00 val., Draugystės g., viešbutyje, nepažįstamas vyras sudavė vyrui, gimusiam 1990 m., smūgius ir iš kelnių kišenės ištraukė mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė 50 eurų. Taip pat iš viešbučio kambario, kur buvo apsistoję, dingo kuprinė su joje buvusia pinigine bei 700 eurų. Iš viso padaryta 770 eurų turtinė žala. Įtariamasis nustatinėjamas.

Tą pačią dieną, apie 21.30 val., Pavasario g. vyrą sumušė du nepažįstami asmenys ir atimdami galimybę priešintis, nuo piršto numovė auksinį žiedą bei nusegė rankinį laikrodį. Įtariamieji taip pat nustatinėjami.

Apvogė parduotuvę

Tarp balandžio 5 d. 16.00 val. ir balandžio 8 d. 15.00 val. Mažeikių r., Viekšniuose, iš sodo sklypo, pagrobti 9 vaismedžių medeliai. Padaryta 180 eurų turtinė žala.

Pirmadienį, tuoj povidurnakčio, apie 00.24 val., Mažeikiuose, Naujojoje g., nuplėšus apsaugines žaliuzes ir nulaužus durų spynos dalį, įsibrauta į parduotuvę, iš kurios pagrobtas suvirinimo aparatai, elektros įrankiai. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Vairavo neblaivūs

Penktadienį, apie 13.02 val., Mažeikių r., kelyje Mažeikiai–Skuodas sustabdytas automobilis „VW Passat“, kurio vairuotojui (gimęs 1978 m., gyv. Mažeikių r.) nustatytas 1,88 promilės girtumas. Automobilis išvežtas saugoti.

Šeštadienį, 19.40 val., Mažeikiuose, M. Pečkauskaitės g., sustabdytas automobilis „Opel Meriva“, kurį vairavo neblaivus (nustatytas 1,79 promilės girtumas) vyras, gimęs 1956 m.

Tos pačios dienos vakare, 22.40 val., Mažeikių r., Kurmaičių k., sustabdytas traktorius T40, kurį vairavo neblaivus (nustatytas 2,09 promilės girtumas) vyras, gimęs 1972 m.

Pagal Policijos komisariato informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode