Plečiama įtariamojo šeimos nužudymu paieška, bus keliamas sraigtasparnis

Antradienį Kauno rajone plečiama savo šeimos nužudymu įtariamojo paieška, bus keliamas sraigtasparnis, pranešė Policijos departamentas.

Policija visą naktį ieškojo 26-erių metų Egidijaus Anupraičio, jis įtariamas Kauno rajone esančiame Gaižėnų kaime nužudęs savo šeimos narius – mamą, tėtį, senelę ir tėvo brolį. Jų kūnai su šautinėmis žaizdomis kūnuose rasti pirmadienį. Dar vienas senolis - įtarimojo senelis, rastas sužeistas su šautine žaizda kojoje.

Kaip BNS sakė Kauno klinikų atstovė Eglė Audickaitė, sužeistas vyras yra gydomas ligoninėje, jis sąmoningas, tačiau daugiau informacijos apie savo būklę teikti nesutinka.

Teismo medicinos ekspertas įvykio vietoje nustatė, kad asmenys nužudyti anksčiau nei pirmadienį.

Patikrinus namus nustatyta, kad seifas, kuris priklauso įtariamajam, buvo atidarytas, iš jo paimtas legaliai laikytas ginklas. Todėl policija mano, kad įtariamasis gali būti ginkluotas ir pavojingas.

Antradienį policijos pareigūnai toliau tęs paieškos veiksmus netoli įvykio vietos, aktyvią paiešką išplečiant visoje Ringaudų seniūnijoje.

Paiešką vykdys gausios policijos pajėgos, bus pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis, Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis BNS antradienį sakė, kad paskelbta ir tarptautinė įtariamojo paieška.

Galimo įtariamojo požymiai: 26 metų, maždaug 180 centimetrų ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, gali dėvėti tamsią juodą trumpą striukę, juodas kelnes.

Turinčius bet kokios informacijos apie šį įvykį, mačiusius įtartiną asmenį Gaižėnų kaime ar jo apylinkėse, policija prašo kuo skubiau informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos tel. 112.  

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad, pastebėjus įtartiną asmenį, jokiu būdu nebandyti jo sulaikyti, nes tai gali būti pavojinga, o kuo skubiau pranešti policijai.

Kaunas, kovo 28 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode