Iš neblaivių tėvų paimti septyni vaikai

Trečiadienį iš neblaivių tėvų paimti septyni neprižiūrimi vaikai, tarp jų – vos mėnesio mergaitė, pranešė Policijos departamentas.

Vilniaus rajone esančiame Šumsko miestelyje iš apsvaigusių tėvų paimta vasarį gimusi dukra. Policijai pranešta, kad girtaujantys tėvai neprižiūri savo kūdikio. Atvykę pareigūnai 1964 metais gimusiam tėvui nustatė sunkų 2,97 promilės girtumą, o 1980 metais gimusiai motinai – vidutinį 2,43 promilės girtumą.

Kūdikis, kuriam nustatytas kūno atšalimas, paguldytas į Vilniaus ligoninę.

Varėnos rajone pareigūnai su neblaiviais tėvais rado penkis nepilnamečius. 1972 metais gimusiam vaikų tėvui nustatytas lengvas 1,2 promilės girtumas, o jo bendraamžei motinai – vidutinis 2,22 promilės girtumas. Nepilnamečiai vaikai pareigūnų buvo perduoti giminėms.

Klaipėdoje policija į Šilutės plentą vyko dėl šeimoje kilusio žodinio konflikto. 1995 metais gimusiai moteriai nustatytas vidutinis 1,85 promilės girtumas, o 1984 metais gimusiam vyrui – sunkus 2,91 promilės girtumas. Kadangi abu mažametės dviejų metų mergytės tėvai buvo neblaivūs, vaikas išsivežtas į Klaipėdos vaikų ligoninę.  

Vilnius, kovo 9 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode