Per parą avarijose sužeisti 23 žmonės

Per parą Lietuvoje įvykusiose avarijose buvo sužeisti 23 žmonės – 11 vairuotojų, 9 keleiviai, 2 dviračių vairuotojai ir 1 pėsčiasis.

Šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 18 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Per avariją antradienio rytą Tauragės rajone, Mišeikių kaime, nukentėjo 5 žmonės.

Eismo nelaimė vyko kelyje Batakiai–Lomiai, esant apledėjusiai kelio dangai. Čia kaktomuša susidūrė du automobiliai – į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 44 metų tauragiškio, rėžėsi į 58 metų vyro vairuojamą „Opel Zafira“.

Įvykio metu sužeistas „Ford Focus“ vairuotojas ir su juo važiavęs 44 metų keleivis, taip pat „Opel Zafira“ trys keleiviai: 51 ir 53 metų moterys bei 50 metų vyras. Visi nukentėjusieji paguldyti į ligoninę.

Tos pačios dienos rytą Varėnos rajone, Naujųjų Valkininkų kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas, esant slidžiai (apledėjusiai) kelio dangai, susidūrė priešpriešinio eismo juostomis važiavę automobiliai „VW Caddy“ ir „BMW 730“. Nuo smūgio „VW Caddy“ nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo pastarojo automobilio 52 metų vairuotojas ir 47 metų keleivis, abu jie nuvežti ir paguldyti į Varėnos ligoninės Reanimacijos skyrių. Stipriai apgadintos abi transporto priemonės.

Tą patį rytą Panevėžio rajone, Navaršonių kaime, esant slidžiai kelio dangai, vairuojamo automobilio „Ford Galaxy“ nesuvaldė 59 metų vairuotoja. Kelio vingyje į kairę automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę, atsitrenkė į medį ir apvirto. Vairuotojai diagnozuoti veido ir krūtinės sumušimai. Jai paskirtas ambulatorinis gydymas.

Apie 7.42 val. Kaišiadorių rajone, Migonių kaime, kelyje Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė, esant šlapiai kelio dangai, dėl saugaus greičio nesilaikymo nuo kelio tiesiame ruože į kairę pusę nuvažiavo ir į kelio sankasą atsitrenkė automobilis „Toyota Corolla“, vairuojamas 34 metų moters. Nukentėjo vairuotojos sūnus, 4 metų berniukas. Mažamečiui sužeista galva, sumuštas skruostas. Gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, jis iš ligoninės išleistas.

Apie 7.52 val. Vilniuje, Europos Parko ir Juozapiškių gatvės sankryžoje, 34 metų moters vairuojamas automobilis „Subaru Legacy“ įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kur susidūrė su 39 metų vyro vairuojamu automobiliu „Volvo V70“. Nukentėjusi pirmojo automobilio vairuotoja dėl stuburo juosmeninės dalies slankstelio lūžio paguldyta į ligoninę.

Apie 7.56 val. Vilniuje, Viršupio gatvėje, esant šlapiai kelio dangai, kelio vingyje vairuojamo automobilio „Audi 80“ nesuvaldė 55 metų moteris. Automobilis nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į metalinę tinklinę tvorą ir medį. Per eismo įvykį galvos traumą patyrusi vairuotoja paguldyta į ligoninės Neurochirurgijos skyrių.

Vilnius, kovo 1 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode