Tauragės rajone sulaikyta narkotikų platinimu įtariama moteris

Tauragės rajone esančiame Taurų kaime sulaikyta narkotinių medžiagų platinimu įtariama moteris, pirmadienį pranešė Tauragės apskrities policija.

Trečiadienio pavakarę pareigūnai gavo duomenų, kad viename iš Tilžės plento gatvėje esančių namų du 33-jų ir 40-ties metų tauragiškiai atvyko įsigyti narkotinių medžiagų. Policininkai netrukus sulaikė įtariamuosius. Gauta informacija pasitvirtino – pas vieną iš jų buvo aptikta, kaip įtariama, heroino. Tęsiant tyrimą, pareigūnai atliko kratą 34 metų moters namuose.

Pirmajame namo aukšte, virtuvėje ant grindų, buvo rastas šaunamasis ginklas be numerio. Palėpėje, po grindimis, buvo aptikta slėptuvė, kurioje buvo, kaip įtariama, beveik puse kilogramo kanapių, apie 100 ekstazio tablečių ir neteisėtai laikomi šoviniai.

Moters atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už neteisėtą disponavimą šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis jai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 5 metų. Įtarimai pareikšti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti – už tai gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Tauragės rajono gyventojai skirta kardomoji priemonė – suėmimas. Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad moteris narkotikais disponavo ne viena, todėl įtariamųjų gali būt ir daugiau.  


Vilnius, vasario 13 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode