Plungiškio taksi automobilyje rasta narkotikų

Plungiškio taksi automobilyje pareigūnai aptiko narkotikų, pirmadienį pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Šeštadienį po vidurnakčio Plungės rajono policijos pareigūnai S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje sustabdė įtarimų sukėlusį taksi automobilį „Volkswagen Passat“, kuriame be vairuotojo važiavo dar keturi keleiviai. Bendraujant su policijai jau žinomu, 1988 metais gimusiu vairuotoju, gyvenančiu Plungės rajone, bei 1992, 1998, 2000 ir 1999 metais gimusiais keleiviais, pareigūnai pastebėjo, jog vyrai yra akivaizdžiais susijaudinę, o automobilyje buvo jaučiamas silpnas galbūt marihuanos kvapas.

Policininkai nusprendė apžiūrėti asmenis ir automobilį pasitelkiant tarnybinį šunį Jorge. Apžiūrint automobilio saloną su šunimi, jis parodė apšvietimo lempą. Nuėmę lempos gaubtą, pareigūnai aptiko polietileno paketą su aštuoniomis rožinės spalvos stačiakampio formos tabletėmis ir vieną folijos lankstinuką, kuriame buvo žalsvos spalvos augalinės kilmės galimai narkotinė medžiaga.

Asmenys sulaikyti ir pristatyti į Plungės rajono policijos komisariatą.

Vilnius, vasario 13 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode