Kauno rajone policija aptiko ginklų ir šešis kilogramus narkotikų

Vasario pradžioje kratą Kauno rajone, Raudondvario seniūnijoje, atlikę policijos pareigūnai aptiko ginklų bei šešis kilogramus narkotikų, ketvirtadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Kratos metu gyvenamosiose patalpose rasta juodos spalvos medžiaginė kaukė, kovinis peilis ir kovinis pistoletas „Baikal“ su šoviniais viduje. Policijos pareigūnai apieškojo ir ūkinį pastatą, kuriame buvo rastos svarstyklės, vakuumavimo aparatas bei kita įranga, kuri įprastai naudojama narkotinių ar psichotropinių medžiagų realizacijai.

Taip pat pareigūnai aptiko beveik 6 kilogramus galimai narkotinės medžiagos, kuri buvo supakuota į maišus po 1 kilogramą. Manoma, kad tai amfetaminų grupei priskiriamos psichotropinės medžiagos.

Pareigūnai sulaikė įtariamąjį, gimusį 1990 metais, kuris anksčiau jau yra teistas. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Šiuo metu atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl plėšimo, ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis. Taip pat atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ar disponavimo labai dideliu kiekiu.

Už šias nusikalstamas veikas gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Vilnius, vasario 9 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode