Požeminiame garaže – narkotikai ir policijos uniforma

Vilniuje esančiame požeminiame garaže rasta narkotikų, jame taip pat aptikta policijos uniformų.

Narkotikai rasti ketvirtadienio naktį apie 1 val. Fabijoniškių gatvėje, požeminiame garaže. Sulaikyti trys 21-erių, 20-ties ir 19-kos metų jaunuoliai, pranešė policija.

Apie 0 val. 20 min. patruliai pastebėjo atrakintas požeminio garažo duris ir nutarė patikrinti. Viename garažų pareigūnai pastebėjo tris jaunuolius, kurie nesugebėjo paaiškinti, ką tokiu metu veikia.

Garaže buvo jaučiamas specifinis kvapas, todėl nuspręsta jį apžiūrėti. Spintelėje rasti tušti polietileniniai maišeliai, elektroninės svarstyklės, smulkintuvas, savos gamybos prietaisas rūkyti narkotines medžiagas, o trijuose plastikiniuose buteliuose ‒ 73 maišeliai su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine. Taip pat rastos ir dvi kabančios policijos pareigūno uniformos.

Jaunuoliai sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Jaunuoliams gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Narkotikų rasta ir žemutiniame romų tabore.

Apie 7 val. 40 min. trečiadienį Dariaus ir Girėno gatvėje sulaikyta 42 metų moteris. Ji turėjo 98 lankstinukus su milteliais. Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Vilnius, sausio 26 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode