Gruodžio 6 d.

Sveikatos sutrikdymai

Gruodžio 6 d. apie 18 val. Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g., asmuo sumušė nepilnametį (g. 2002 m.), kuris dėl akies sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Plėšimai

Gruodžio 6 d. apie 1 val. Vilniuje, Juodvarnių Sodų 14-oji g., į moters (g. 1945 m.) namą, atsirakinę duris, užėjo du jaunuoliai, kurie sumušė šeimininkę ir name išvertė daiktus. Kas pagrobta nustatinėjama.

Gruodžio 6 d. apie 15 val. 40 min. Mažeikių r., Viekšniuose, į namą, vyrui (g. 1972 m.) atidarius duris, įsiveržė trys vyriškiai, kurie sumušė jį, reikalavo pinigų bei pagrobė du mobilaus ryšio telefonus (vienas rastas lauke). Nukentėjusysis dėl sumušimų gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis nustatomas.

Gaisrai

Gruodžio 2 d. apie 5 val. Varėnoje, Vytauto g., esančiame pastate, kilo gaisras, kurio metu išdegė pastato vidus bei sudegė jame buvęs turtas. Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas. Gruodžio 6 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

Gruodžio 6 d. apie 5 val. 30 min. Pagėgių sav., Panemunės mstl., užgesinus gaisrą bute, viduje rastas savininko (g. 1968 m.) sudegęs lavonas.

Gruodžio 6 d. apie 22 val. Kauno r., Žemaitkiemio k., užgesinus gaisrą name, rastas sudegęs galimai moters lavonas. Iš gaisro taip pat išvežtas į ligoninę bei dėl nudegimų paguldytas gydymui vyras (g. 1976 m.). Gaisro priežastis nustatinėjama.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode