Žuvo vairuotojas

Praėjusios savaitės pabaiga paženklinta mirtimi: žuvo automobilio vairuotojas. Per savaitę apgadinti automobiliai ir kelio ženklai bei geležinkelio pervažos užtvaras. Neišvengta susidūrimų su laukiniais gyvūnais. Keletas vairuotojų pasišalino iš įvykio vietos, nepranešę policijai.

Rastas negyvas

Sekmadienį, 7.30 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 51-ajame kilometre pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs automobilis „Seat Alhambra“, šalia jo aptiktas vairuotojo A. G. (gimęs 1955 m.) lavonas. Kaip teigiama Mažeikių r. policijos komisariato pranešime, vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

Susidūrė automobiliai

      Lapkričio 30 d. 10.49 val. Birutės–Mindaugo g. sankryžoje nežinomas vairuotojas, vairuodamas nenustatytos markės automobilį, sankryžoje sukdamas iš šalutinės gatvės į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „Audi A6“, vairuojamo G. M., ir su juo susidūrė. Avarijos kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Atsitrenkė į užtvarą

      Tą pačią dieną, 15.08 val., Laisvės–Viekšnių g. sankryžoje vairuotojas Ž. Š., vairuodamas automobilį „VW Transporter“, atsitrenkė į geležinkelio pervažos automatinį užtvarą ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Nuvažiavo nuo kelio

      Gruodžio 1 d. 20.06 val. kelio Seda–Telšiai 19-ajame kilometre nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Honda Civic“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Apgadino kelio ženklus

      Tą pačią dieną, 14.34 val., Gamyklos–Gedimino g. sankryžoje vairuotojas S. R., vairuodamas automobilį DAF XF 95.430 atbuline eiga, nepaliko saugaus tarpo iš galo ir atsitrenkė į kelio ženklų junginį su papildoma gatvės pavadinimo lentele ir juos apgadino.

      Šeštadienį, 17.17 val., kelio Mažeikiai–Skuodas–Mažeikiai aplinkkelio žiedinėje sankryžoje vairuotojas M. K., vairuodamas automobilį „Volvo V70“, neatsižvelgė į oro sąlygas, kelio dangos būklę, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir užvažiavo ant kelio ženklo bei kuoliukų su šviesą atspindinčiais elementais.

Kelią pastojo stirnos

      Lapkričio 30 d. 07.16 val. kelio Kuršėnai–Mažeikiai 38-ajame kilometre, vairuodamas automobilį „VW Golf“, partenkė į kelią išbėgusią stirną ir ją mirtinai sužalojo.

      Gruodžio 2 d. kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 28-ajame kilometre vairuotojas A. B., vairuodamas automobilį „Kia Sportage“, susidūrė su staiga į kelią išbėgusia stirna. Apgadintas automobilis, žvėris pabėgo.

      Sekmadienį, 17.00 val., kelio Bugeniai–Pikeliai 1-ajame kilometre vairuotojas D. K., vairuodamas automobilį „MB E290“, nepastebėjo staiga iš kairės pusės išbėgusios stirnos, kuri trenkėsi į automobilio kairės pusės šoną.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode