Padėjo pareigūnams ir medikams

      Praėjusią savaitę rajone degė gyvenamasis namas. Ugniagesiai padėjo medikams ir policijos pareigūnams patekti į butus. Iš į avariją patekusio automobilio išlaisvintas žmogus. Į krantą parplukdyta į tvenkinį įkritusi stirna.

Degė namas

      Gruodžio 1 d. Mažeikiuose, Lazdynų g. 34, degė mūrinis dviejų aukštų su palėpe individualus gyvenamasis namas. Buvo uždūmintas namo vidus. Gaisro metu nudegė ir nuardytas tarp 1-ojo ir 2-ojo aukštų prie kamino 1 kv. m medinio perdengimo, palėpėje – 10 kv. m sienų apdailos ir apšiltinimo medžiagos, apdegė ir nuardyta 2 kv. m  medinio perdengimo tarp 2-ojo aukšto ir palėpės. Aprūko 2-ojo aukšto sienos bei lubos.

Suteikė pagalbą

Lapkričio 28 d. 11.20 val. Sedoje, Telšių g. 15, laužtuvu atidarytos namo durys, įleisti medikai. Viduje rastas miręs vyras (g. 1958 m.). 

Trečiadienį, 17.28 val., kelio Tirkšliai–Balėnai4-ajame kilometre įvykus eismo įvykiui, iš automobilio „RenaultScenic“, kuris buvo nuvažiavęs nuo kelio, išlaisvintas žmogus. Ugniagesiai atjungė akumuliatorių, laužtuvu atlaisvino dureles, nupjovė diržus. Atvykus medikams, nukentėjęs vyras stabilizuotas kaklo įtvaru, perkeltas ant neštuvų ir išvežtas į ligoninę.

Penktadienį, 04.26 val., Mažeikių PK pranešė, jog Žemaitijos g. 26 reikalinga pagalba atidaryti buto duris, viduje yra neblaivus vyras su mažamečiais vaikais ir neatidaro durų. Ugniagesiams gelbėtojams belipant ištraukiamomis kopėčiomis iki balkono 3-me aukšte, viduje esantis vyras pats atidarė buto duris ir įleido policijos pareigūnus.

Gelbėjo stirną

Tą pačią dieną, 09.18 val., gelbėta stirna, kuri, įlūžus ledui, buvo įkritusi į Tulnikių tvenkinį apie 70 m nuo kranto ir pati negalėjo išplaukti. Stirna parplukdyta į krantą ir perduota Aplinkos apsaugos tarnybos darbuotojams. 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode