Gruodžio 2 diena

Sveikatos sutrikdymai

Gruodžio 2 d. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, V. Maciulevičiaus g., namo laiptinės, pristatytas ir dėl pjautinių abiejų rankų, nosies ir pilvo žaizdų  paguldytas vyras (g. 1966 m.), kuris paaiškino, kad prie namų jį peiliu sužalojo nepažįstami.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais

Gruodžio 2 d. apie 13 val. Kaune, Ašigalio g. automobilis „VW Transporter“ vairuojamas moters (g. 1977 m.), išvažiuodamas iš kiemo teritorijos į pagrindinį kelią, nepraleido ir susidūrė su  automobiliu „Mitsubishi Space Star“ kurį vairavo tarnybos metu neuniformuota blaivi Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK tyrėja D. J. (g. 1983 m.). Eismo įvykio metu sužalota „Mitsubishi Space Star“ vairuoja, kuri dėl galvos sumušimo, po med. apžiūros, gydoma ambulatoriškai.

Gruodžio 2 d. apie 11 val. 15 min. Kauno r., Ringaudų k., sustabdytas automobilis „Mercedes Benz C270CDI“ kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuota neblaivi (0,43 prom. alkoholio) Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos vyriausioji patrulė N. L. (g. 1982 m.).

Valstybės tarnautojo papirkimas

Gruodžio 3 d. apie 00 val. 20 min. Šalčininkų r., Butrimonių k., vyras (g. 1993 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo neblaivus (0,49 prom. alkoholio) bei neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonę), Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnams davė 3310 eurų kyšį. Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 2 d.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode