Lapkričio 30 d.

Viešosios tvarkos pažeidimai

Lapkričio 28 d. apie 19 val. Panevėžyje, Parko g., nepilnametė (g. 2000 m.) sumušė nepilnametę (g. 2000 m.) bei suplėšė kelnes. Nukentėjusioji dėl veido sumušimo ir galvos smegenų sukrėtimo paguldyta į ligoninę.

Plėšimai

Gruodžio 1 d. apie 1 val. 40 min. Plungėje, A. Vaišvilos g., į vyro (g. 1976 m.) butą, išlaužus duris, įsiveržė trys jaunuoliai, kurie sumušė šeimininką ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei nešiojamą kompiuterį. Materialinis nuostolis - 130 eurų. Nukentėjusysis dėl kirstinės žaizdos kaktoje ir galvos sumušimo, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai. 

Svetimo turto pagrobimai

Lapkričio 30 d. apie 17 val. 30 min. Marijampolės sav., Skaisčiūnų k., iš namo, išdaužus terasos stumdomų durų stiklą, pavogtas seifas, kuriame buvo 600 eurų, papuošalai, įvairūs dokumentai, lenktinis peilis bei pistoleto „Glock“ dėtuvė su 15 šovinių. Nuostolis – 1 040 eurų.

Lapkričio 30 d. apie 21 val. Vilkaviškio r., Kybartuose, iš namo, atstūmus langą, pavogtas mažos galios revolveris „ALFA“ su 9 šoviniais. Nuostolis - 190 eurų.

Sukčiavimo atvejai

Lapkričio 30 d. apie 16 val. 30 min. Kaune, Birželio 23-osios g., moteriai (g. 1930 m.) į namų telefoną paskambino vyriškis, kuris, prisistatęs policijos tyrėju, pasakė, jog į moters namus ateis policijos pareigūnas patikrinti ar ji neturi padirbtų banknotų. Į moters butą atėjusiam asmeniui moteris padavė 350 eurų, o 5 000 eurų asmuo pats pasiėmė nuo stalo. Moteriai pabandžius sulaikyti vyriškį, pastarasis ją pastūmė ir pasišalino. Materialinis nuostolis – 5 350 eurų.

Lapkričio 30 d. apie 10 val. 30 min. Elektrėnuose, Taikos g., VšĮ vyr. finansininkei paskambino asmuo, kuris, prisistatęs „Swedbank“ banko vadybininku, apgaulės būdu sužinojo prisijungimo prie sąskaitos duomenis ir pasisavino 13 000 eurų.

Įvykiai, susiję su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis

Lapkričio 30 d. 21 val. 30 min. Vilniuje, Dariaus ir Girėno g., sulaikytas  jaunuolis (g. 1996 m.), pas kurį rasti ir paimti 108 folijos lankstinukai su baltos spalvos milteliais (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga). Vyras uždarytas į areštinę.

Lapkričio 30 d. apie 21 val. 45 min. Vilniuje, R. Jankausko g., išvažiuojant iš požeminio garažo sulaikytas automobilis „Honda Civic“, kurį vairavo vyras (g. 1976 m.). Pas jį rastas polietileninis maišelis su šviesios spalvos milteliais, o automobilyje rasti du polietileniniai maišeliai su šviesios spalvos milteliais (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga – amfetaminas). Požeminiame garaže taip pat sulaikytas vyras (g. 1987 m.), pas kurį rasti 9 polietileniniai maišeliai su šviesios spalvos milteliais bei 17 polietileninių maišelių su šviesios spalvos miltelių pėdsakais (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga – amfetaminas). Sulaikyti asmenys uždaryti į areštinę.

Kiti įvykiai

Lapkričio 30 d. 22 val. 4 min. Vilniaus apskr. VPK gautas pranešimas, kad Vilniaus r., Ratališkių k., vyro (g. 1973 m.) name, paliktas šautuvas. Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, neblaivus (1,73 prom. alkoholio) šeimininkas paaiškino, kad prieš savaitę pas jį atėjo kaimynas ir paliko pas jį šaunamąjį ginklą. Vienvamzdis medžioklinis šautuvas paimtas. Vyras ieškomas.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode