Eismo nelaimėse nukentėjo pėstieji

 Per praėjusią parą eismo nelaimėse nukentėjo keletas pėsčiųjų.

Kelių policijos tarnybos duomenimis,  Jurbarko Nemuno gatvėje ketvirtadienį 7.56 val. 48 metų moters vairuojamas automobilis „Opel Zafira“ partrenkė į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje išėjusią 82 metų pėsčiąją. Nukentėjusioji dėl galvos sužalojimo buvo pristatyta į ligoninę.

13.43 val. Panevėžyje, Staniūnų ir Vilniaus gatvių sankryžoje, 29 metų vyro vairuotas automobilis „Audi A8“ nereguliuojamoje sankryžoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 63 metų pėsčiąją. Dėl kaulų lūžimų moteris buvo pristatyta į ligoninę.

Vilniuje, Laisvės prospekto ir Žemynos gatvių sankryžoje, 14.21 val. 28 metų vyro vairuotas automobilis „Nissan Juke“ sukdamas į kairę nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios 63 metų pėsčiosios ir ją partrenkė. Dėl sužalojimų moteris buvo pristatyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienį šalies keliuose įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 11 žmonių. Tarp sužeistųjų – 1 nepilnametis. Per parą policija užregistravo 41 techninį eismo įvykį.

Vilnius, gruodžio 2 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode