Mažeikių rajone nuvažiavo nuo kelio

      Trečiadienio pavakarę, neatsižvelgus į oro sąlygas ir kelio dangos būklę, nuo kelio nuvažiavo ir vertėsi automobilis. Nukentėjo vairuotojas ir keleivis. Taip pat nuo kelio nuslydo tarnybinis policijos automobilis.

Pateko į ligoninę

Lapkričio 30 d. 17.29 val. kelio Anulynai–Tirkšliai 26-ajame kilometre vyras (gimęs 1990 m.), neturėdamas teisės vairuoti, vairuodamas automobilį „Renault Megane Scenic“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į oro sąlygas bei kelio dangos būklę, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas, kuriam Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje diagnozuotas krūtinės ląstos sumušimas, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. Taip pat sužalotas keleivis (gimęs 1987 m.), kuris dėl krūtinės ląstos sumušimo paguldytas į Traumatologijos skyrių. Keleiviui nustatytas 2,15 promilės girtumas, vairuotojui paimtas kraujas girtumui nustatyti, jis galimai taip pat buvo neblaivus.

Pareigūnai nenukentėjo

Po pusvalandžio Tirkšlių miestelyje, važiuojant į avarijos vietą, nuo kelio nuslydo tarnybinis Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK automobilis „Mitschubishi L200“. Pareigūnai nenukentėjo, žala niekam nepadaryta, nežymiai apgadintas automobilis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode