Nukentėjo avarijos kaltininkas

      Praėjusią savaitę rajone eismo įvykius sukėlė neblaivūs ir neatidūs vairuotojai. Sužeisti vairuotojas ir keleivė. Mirtinai sužaloti laukiniai žvėrys.

Pateko į ligoninę

      Lapkričio 21 d. 19.51 val. Birutės–Mindaugo g. sankryžoje vairuotojas A. M., vairuodamas automobilį „Toyota Avensis“, būdamas neblaivus, nereguliuojamoje sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiuojančio automobilio „Opel Insignia“, vairuojamo A. P., ir su juo susidūrė. Avarijos metu susižalojo vairuotojas A. M. ir jo žmona J. M. Abu nukentėjusieji pristatyti į Mažeikių ligoninę.

Vairavo neblaivus

      Lapkričio 26 d. 23.07 val. Žemaitijos–Sodų g. sankryžoje vairuotojas T. M., vairuodamas automobilį „Ford Focus“, neturėdamas teisės vairuoti (nėra jos įgijęs) bei būdamas neblaivus, nustatytas 1,86 promilės girtumas, važiuodamas sankryžoje ir sukdamas į kairę, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio dangos būklę, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į šalikelės bortelį bei apgadino kitam asmeniui priklausantį automobilį. Taip pat nepateikė automobilio registracijos liudijimo.

Nepaliko saugaus atstumo

      Lapkričio 22 d. 6.38 val. Tirkšliuose, Dariaus ir Girėno g. 42, vairuotoja A. P., vairuodama automobilį „Opel Omega“ atbuline eiga, nepaliko saugaus tarpo iš šono, atsitrenkė į pastato sieną.

      Tą pačią dieną, 19.22 val., Sedoje, V. Gadono–Žvejų g. sankryžoje nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą automobilį, judėdamas atbuline eiga, nepaliko saugaus atstumo iš galo ir atsitrenkė į gale buvusį automobilį „VW Golf“, vairuojamą A. B. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

      Trečiadienį, 0.53 val., ties Naftininkų g. 38 nežinomas vairuotojas su nežinomu automobiliu apgadino kelio ženklą ir pasišalino.

Susidūrė su žvėrimis

      Tą pačią dieną kelio Anulynai–Tirkšliai 22 ajame kilometre vairuotojas V. S. vairavo automobilį „Škoda Superb“, kai staiga iš dešinės kelio pusės išbėgo usūrinis šuo. Vairuotojas vengė susidūrimo, stabdė, tačiau gyvūną partrenkė. Apgadintas automobilis. Šuo nugaišo.

      Šeštadienį, tuoj po vidurnakčio, kelio Bugeniai–Pikeliai 2-ajame kilometre vairuotojai M. B., vairavusiai automobilį „Opel Zafira“, kelią pastojo šernai, iš kurių du nuo smūgio nugaišo.

      Tos pačios dienos vakare, 20.58 val., kelio Mažeikiai–Kuršėnai 40-ajame kilometre, vairuotojas A. N., vairuodamas automobilį „Audi A6“, susidūrė su į kelią išbėgusia stirna ir ją mirtinai sužalojo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode