RETRO

Stomatologijos klinika, kaip išsirinkti geriausias paslaugas dantims?

Odontologijos klinika vieta, kurioje lankėmės kiekvienas. Odontologijos klinikų ir nedidelių kabinetų Lietuvoje yra daug, tačiau daugelio žmonių dantų būklė pavydėtina. Pagrindinė priežastis, kodėl nesikreipiama į odontologą profilaktikai, yra ta, kad tai užtrunka, o išlaidos yra per didelės. Kai nusprendžiate, kad laikas pasirūpinti dantimis, dažnai susirūpinate, į kurią kliniką kreiptis. Juo labiau, kad dantų sveikata pasitiki ne kiekvienas žmogus ir jam sunku išsirinkti odontologą. Nes netinkamo gydymo pasekmės gali sukelti dantų netekimą.

Prieš pasirenkant odontologą, tai palengvinsime ir pateiksime keletą punktų, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį

Nenustebkite sakydami, kad odontologijos klinika ir odontologijos sritys žavi itin brangiomis paslaugomis ir dažnai gaunamos nekokybiškos paslaugos. Todėl kaina neturėtų būti pagrindinis gydymo įstaigos pasirinkimo kriterijus. Vien kainos įvertinimas ir bandymas sutaupyti gali turėti tragiškų pasekmių, ypač kalbant apie dantų sveikatą. Pagal galiojančius Lietuvos įstatymus odontologai garantijų gali ir nesuteikti, išskyrus neišimamus protezus. Todėl pacientai privalo atsakingai rinktis klinikas ir specialistus, kad vėliau netektų gailėtis.

Klinikinė aplinka yra svarbus kriterijus, į kurį privalote atsižvelgti. Vos pravėrus klinikos duris Jus pasitiks patogi ir graži aplinka, o tai labai svarbu. Juk laukti pas odontologą savo eilės gerai išgerti arbatos yra daug maloniau nei stovėti tamsiame koridoriuje. Patogi atmosfera padeda sumažinti pacientų spaudimą lankantis pas odontologą. Be to, save gerbiantis gydytojas nedirbs biure, kuriame byra sienų dažai. Aukštos kokybės moderni apdorojimo įranga - privalumas ir būtinybė. Gydymo tikslumui užtikrinti klinika turi turėti naujausią įrangą. Galų gale, jei jums reikia dantų rentgeno nuotraukų, mes neturime jų siųsti į kitus kabinetus. Gydytojo kvalifikacija. Labai svarbus faktorius – klinikoje dirbančio gydytojo pavardė. Nerizikuokite niekam patikėti savo dantų gydymo, tik rinkitės kokybiškas paslaugas ir geriausius specialistus. Taip pat svarbu, kiek gydytojai mokosi iš tarptautinių ekspertų. Nepaisant to, lemiamas žodis yra gydytojo kvalifikacija.

Gydymo programos ir planai - į juos reikia orientuotis, nes gydymas ir yra svarbiausia

 

Pacientai, atvykę į gydymo įstaigą, dažniausiai nežino, kiek reikia mokėti ir kiek vizitų reikia apsilankyti. Todėl tokiu atveju reikia parengti gydymo planą, surašyti išlaidas ir sąskaitas, kurias jis privalo apmokėti. Daugeliu atvejų odontologijos klinikos neparengs gydymo planų, kurie leistų sutaupyti pacientų laiko ir pinigų. Todėl prieš įeidami į odontologo kabinetą pasidomėkite, ar turite gydymo planą. Jame išsamiai aptariama paciento dantų būklė, įvairūs dantų atkūrimo būdai, įvertinama gydymo trukmė, trukmė ir kaina. Esant poreikiui bus atliekami papildomi radiologijos ir kompiuteriniai patikrinimai. Draugo rekomendacija čia taip pat gali padėti. Tai taip pat labai svarbus veiksnys renkantis odontologijos kabinetą. Tačiau atminkite, kad kiekvieno poreikiai ir dantų būklės yra skirtingi. Galite paskaityti atsiliepimus ir taip išsirinkti kliniką.

Entuziastingas bendravimas, profesionalus aptarnavimas ir nuoširdus rūpestis – būtinybė

Didžiuojamės, kad odontologai, kurie yra ne tik aukščiausios klasės mokslų daktarai, turintys universitetinį išsilavinimą, bet ir nuostabūs žmonės, supantys pacientus dėmesiu ir šiluma, teigia Romanovo klinika. Didžiausias darbo įvertinimas – plati, nuoširdi šypsena ir jau daugiau nei 20 metų mus lankantys pacientai ir jų vaikai. Kasdieniai iššūkiai darbe skatina eiti į priekį, todėl vertinamas kiekvienas pacientas klinikoje.

21-420

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode