Sprogimas

Tvirtos ir kokybiškos Carttara pakavimo dėžės

Ieškote patikimiausių pakavimo sprendimų? Carttara“ pakavimo dėžės – tai puikus pasirinkimas, leisiantis laisvai ir patogiai įgyvendinti kone visus pakavimo poreikius. Skaitydami toliau sužinosite apie platų kokybiškų dėžių pasirinkimą ir galėsite atrasti tai, kas idealiai atitiks Jūsų pageidavimus. Esant poreikiui, bus įgyvendinti unikalūs pakavimo sprendimai.

Carttara pakavimo dėžių pasirinkimas

Carttara“ pakavimo dėžės labai įvairios. Tai ir mažos dėžutės, ir didelės dėžės, skirtingi vidutinių dydžių pasirinkimai – viskas pagal poreikius. Prekių asortimente rasite įvairių rūšių standartinio dydžio pakuočių, jau iš anksto paruoštų specifinėms pakavimo reikmėms. Visi pasirinkimai – iš ypatingai kokybiško ir tvirto gofruoto kartono, suteikiančio apsaugą viduje gabenamiems kroviniams. Tai dar toli gražu ne viskas, ką galite įsigyti pas kartono gaminių gamintojus, kadangi prekių asortimente pirkėjams dar yra parengta įvairių staigmenėlių ir praktiškai pritaikomų kartono elementų daiktų pakavimui ar puošybai.

Pakavimo dėžių storis

Pasirinkti norimą kartono storį galite patys. Kuo daugiau gofruoto kartono sluoksnių ir kuo jis storesnis – tuo didesnė apsauga suteikiama daiktams, kurie yra gabenami dėžių viduje. Pasirinkti gofruoto kartono storį galite pagal konkrečią kategoriją (E, B, C, BE, BC). Ploniausi gofruoto kartono storiai siekia vos 1,2 mm. Storiausi tuo tarpu net iki 7mm. 

Natūralu, jog plonas kartonas nesuteikia tokios didelės apsaugos ir yra naudojamas labiau mažų ir smulkių daiktų pakavimui, o storesnis sunkesniems ir trapesniems daiktams pakuoti. Pasikonsultuokite su specialistais, kad šie padėtų išsirinkti tinkamiausio storio ir dydžio pakuotes.

Kartono pakuočių gamyba 

Kartono gamybos meistrai taip pat gali pasirūpinti Jūsų individualiais pageidavimais. Jeigu nerandate norimo dydžio pakuočių ir reikalingi nestandartiniai dydžiai, jeigu ieškote neeilinių pakavimo sprendimų sukuriant išskirtinės formos ir dizaino gaminius – visu tuo bus pasirūpinta.

Aukštos kokybės, išvaizdžios ir patogios „Carttara“ pakavimo dėžės pagal pačius įvairiausius poreikius! Kreipkitės neatidėliodami ir gaukite puikius kartoninių pakuočių pasiūlymus tiesiai iš profesionalių gamintojų patrauklia kaina.

21-415

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode