Parama dėkojame




Sprogimas

Šerkšnėnų seniūnijoje pasveikintos mamos

Penktadienį visuose Šerkšnėnų seniūnijos kaimuose šventiniais koncertais pasveikintos mamos.

Šerkšnėnų kultūros centre nuoširdžiais eilėraštukais, dainelėmis ir šokiais koncertą pradėjo Šerkšnėnų vaikai. Prie sveikinimų prisidėjo Šerkšnėnų seniūnijos seniūnė Alina Čekienė, Šerkšnėnų seniūnaitė Valerija Norvaišienė. Dainas dovanojo Kultūros centro kolektyvai. Didžiuojamės, kad savo kaimelyje turime talentingų mamyčių ir močiučių. Koncerto metu pristatyta Šerkšnėnų gyventojos Salomėjos Strigūnienės kryželiu siuvinėtų paveikslų paroda, kuri eksponuojama iki gegužės 30 d.

Žemalės kultūros namuose mamas sveikino Žemalės pagrindinės mokyklos darželinukai, mokiniai ir mokytojai, seniūnija ir bendruomenė. Džiugu, kad mamos ir močiutės turi laiko savo mėgstamoms veikloms ir dalyvauja saviveikloje. Šerkšnėnų kultūros centro šokių kolektyvas ,,Pajudam“ nudžiugino visas mamas smagiais šokiais, o nauja instrumentinė grupė – skambiomis dainomis.

Plinkšėse mamoms skirtą koncertą gražiomis eilėmis pradėjo Plinkšių bendruomenės pirmininkė Dalia Strikaitienė ir Plinkšių jaunimas. Dainomis susirinkusias mamas sveikino buvęs Plinkšių mokyklos mokytojas Benediktas Spirgys ir Šerkšnėnų kultūros centro kolektyvas, seniūnė A. Čekienė. Pristatyta menininko Juozo Katiliaus tapytų paveikslų paroda.

Motinos dienos minėjimas tą pačią dieną vyko ir Rubikuose. Visos mamos rinkosi į bendruomenės namus, kur mažieji rubikiškiai, Kultūros centro ir seniūnijos darbuotojai jas pasveikino dainomis ir eilėmis. Mamas nudžiugino Rubikų bendruomenės moterys, kurios pristatė spektaklį apie anūkes ir močiutes. Šerkšnėnų seniūnija pasveikino visas seniūnijos mamas, kurios augina 6 ir daugiau vaikų, ir visas mamytes, kurios neseniai susilaukė vaikučių.

Salomėja MACIJAUSKIENĖ

Autorės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode