Parama dėkojame




Sprogimas

Dailės darbų parodoje – akordeono melodijos

 Kovo 20 dieną ,,Sodros“ Mažeikių skyriuje atidaryta Pavasario pagrindinės mokyklos dailės studijos mokinių dailės darbų paroda.

Atidarymą pradėjo akordeono melodijos, kurias pagrojo Kazimiero Jagmino pradinės mokyklos trečios klasės mokinys, įvairių muzikinių konkursų laureatas Jonas Vozbutas. „Sodros“ Mažeikių skyriaus vadovė Laima Nagienė pakalbino jaunąjį akordeonininką, apibėrė komplimentais ir neatsistebėjo jo veiklumu – J. Vozbutas ne tik nuo pirmos klasės groja akordeonu, jis taip pat lanko dailės studiją ir džiugina ypatingu talentu savo šeimą, ypač močiutę, kuri atlydėjo į parodos atidarymą, ir mokytojus.

      Parodoje pristatyti 5–10 ir 6–9 klasių mokinių dailės darbai, kuriuose vyrauja ryškios ir pavasariškos spalvos, abstraktūs simboliai, įvairūs piešiniai, piešti pieštuku ir akvarele, bei grafikos ir keramikos darbai.

      Parodos organizatorius – Pavasario pagrindinės mokyklos dailės mokytojas, Mažeikių krašto kultūros premijos laureatas Aleksandras Novak. Pedagogas ir dailininkas pasidžiaugė, kad dailės studiją lanko ypač talentingi, pavyzdingi, pažangūs, tačiau nevienodų galimybių mokiniai. ,,Mokinių galimybės išreikšti savo talentą nevienodos, skirtingas mąstymas ir požiūris į aplinką, tačiau juos vienija didžiulė meilė dailei“, – teigė A. Novak.

      Susipažinti su dailės studijos mokinių darbais ir pasveikinti parodos organizatorių A. Novak atėjo „Sodros“ Mažeikių skyriaus, Savivaldybės, mokyklų darbuotojai, mokiniai ir kolegos.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode