Parama dėkojame




Sprogimas

„Ventos“ progimnazijoje – šokių siautulys

Penktadienį Mažeikių „Ventos“ progimnazijoje vyko respublikinis mokyklinis šokių konkursas- festivalis „Šokio karalystė 2015“.

Kaip „Būdą žemaičių“ informavo Mažeikių „Ventos“ progimnazijos šokių mokytoja Justina Padskočienė, konkursas-festivalis „Šokio karalystė 2015“ buvo rengiamas trečią kartą. Jame dalyvavo 7–14 metų moksleiviai iš Mažeikių, Sedos, Viekšnių, Židikų, Tirkšlių, Šiaulių bei Klaipėdos rajonų. Iš viso – 17 kolektyvų, apie 270 dalyvių.

„Šiais metais „Ventos“ progimnazija virto sniego karalienės rūmais, kuriuose šokėjai be šokių dar „kariavo“ popierinėmis sniego gniūžtėmis bei buvo pavaišinti „ledinėmis žvaigždėmis“ – specialiai šventei Kaune gamintais saldainiais. Šventę vainikavo smagi diskoteka. Konkurso metu buvo renkamas geriausias šokių karalius, šį titulą išsivežė svečiai iš Šiaulių Saulės pradinės mokyklos, – pasakojo J. Padskočienė – Esu labai dėkinga mokyklos administracijai už palaikymą, o kolegoms už pagalbą ruošiant šią šventę. Tikiuosi, kad „Šokio karalystė“ toliau tobulės ir kasmet bus pilna staigmenų jos dalyviams.“

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode