RETRO

Šventės artėja: „Tele2“ padės pasiruošti dovanas Kalėdoms numeris VIENAS!

Artėjant Kalėdoms „Tele2“ pristato išskirtinius dovanų pasiūlymus. Šiais metais operatorius visiems žmonėms linki, kad didžiosios metų šventės būtų džiugios, o jų metu skambėtų artimųjų juokas. Todėl neatsitiktinai šių metų kalėdinės kampanijos žinia: Su „Tele2“ – Kalėdos numeris VIENAS!

Ryšiui su artimaisiais stiprinti, Kalėdų nuotaikai kurti ir džiaugsmui dovanoti operatorius paruošė visą galybę pasiūlymų, kuriuos rasite https://tele2.lt/privatiems/akcijos.

Išmanieji telefonai – Kalėdinės nuolaidos ir dovanos

Ypatingai gausūs operatoriaus kalėdiniai išmaniųjų telefonų pasiūlymai. Rinktis yra iš ko – sau tinkamą įrenginį čia atras „Android“ ir „iOS“ gerbėjai, biudžetinio varianto ar prabangaus išmaniojo ieškantys.

„Samsung“ telefonų gerbėjai rinktis galės net iš 6 skirtingų modelių. Pavyzdžiui, jei dairotės šio gamintojo flagmano, tobulai jums tiks „Samsung Galaxy S21 5G“ (128 GB). Šiuo metu įrenginio kaina su 24 mėn. sutartimi ir bet kuriuo pokalbių planu, skelbiamu www.tele2.lt, bei tik 1 Eur pradine įmoka – 33,25 Eur/mėn. Taip pat įsigiję šį telefoną dovanų gausite ir „Samsung Galaxy A12 5G“ telefoną. Įrenginiams taikomas vienkartinis 5,25 Eur laikmenos mokestis.

Jei ieškote telefono savo vaikui, apsvarstykite „Samsung Galaxy A03“ (32 GB). Šis išmanusis su 24 mėn. sutartimi ir 21 Eur pradine įmoka kainuos vos 4,92 Eur/mėn. Išmaniajam taikomas vienkartinis 5,25 Eur laikmenos mokestis. Ekonomiško varianto ieškantiems verta pagalvoti ir apie lietuviškąjį „Fonos M1“ (64 GB), kurį su 24 mėn. sutartimi ir 1 Eur pradine įmoka įsigyti galite už 7,83 Eur/mėn. Išmaniajam taikomas vienkartinis 5,25 Eur laikmenos mokestis.

Su „Tele2“ numeris vienas Kalėdos laukia ir „Apple“ flagmanų entuziastų. Įsigyjant naująjį „iPhone13“ (128 GB) modelį su 24 mėn. sutartimi ir bet kuriuo pokalbių planu, skelbiamu www.tele2.lt, bei pradine 267 Eur įmoka, įrenginys kainuos 25,91 Eur/mėn.

Geros naujienos ir mėgstantiems kurti profesionalias nuotraukas bei vaizdo klipus – „iPhone13 Pro Max“ (128 GB) su 24 mėn. sutartimi ir bet kuriuo pokalbių planu, skelbiamu www.tele2.lt, bei pradine 640 Eur įmoka – 26,62 Eur/mėn.

Internetas – metus laiko nemokamai ir patrauklūs įrangos pasiūlymai

Puiki naujiena tiems, kurių artimieji gyvena kitame Lietuvos mieste, kitoje šalyje ir tiems, kurie tiesiog mėgsta naršyti internete. „Laisvo interneto“ 200 GB planas visus metus kainuos 0 Eur! Pasiūlymas galioja su 24 mėn. sutartimi, o antrus metus planas kainuos 15,90 Eur/mėn.

Svarstote savo išmaniųjų įrenginių ansamblį namuose praturtinti planšete? Šiuo metu „Lenovo IdeaTab M10 Plus (2nd Gen) SIM (32 GB)“ kartu su „Laisvo interneto“ planu – nuo 8,93 Eur/mėn. Pasiūlymas galioja užsakant „Laisvo interneto“ planą nuo 50 GB ir 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį bei sudarant 36 arba 24 mėn. įrangos išsimokėjimo sutartį. Modemo kaina prasideda nuo 2,5 Eur ir į pasiūlymą nėra įskaičiuota.

Su „Laisvu internetu“ pigiau kainuos ir televizoriai. Operatorius siūlo rinktis iš trijų skirtingos įstrižainės modelių. Pavyzdžiui, 32 colių (81 cm) „Xiaomi Mi Smart TV P1“ su pradine 1 Eur įmoka kainuos vos 6 Eur/mėn. Pasiūlymas galioja su bet kuriuo operatoriaus svetainėje siūlomu „Laisvo interneto“ planu ir pasirašant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį bei 36 mėn. įrangos išsimokėjimo sutartį.

Naujamečiams pažadamas vykdyti– išmanūs aksesuarai

Kalėdinės dovanos gali ir džiuginti, ir padėti artimiesiems siekti užsibrėžtų tikslų. Pavyzdžiui, Naujųjų metų pažadus sportuoti, gyventi aktyviau ar tiesiog daugiau keliauti įgyvendinti padės išmanūs aksesuarai – laikrodžiai.

„Samsung Galaxy Watch4“ išmaniųjų laikrodžių su eSIM technologija pradinė įmoka yra vos 1 Eur, o mėnesio įmoka prasideda nuo 6,61 Eur/mėn. Laikrodžių kaina galioja su „eSIM“ paslaugų planu, pasirašant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį ir 36 mėn. išsimokėjimo už įrangą terminu. Perkantiems dabar, planas laikrodžiui 3 mėn. nieko nekainuos, o praėjus laikotarpiui plano kaina bus 4,90 Eur/mėn. Įsigijus išmanųjį laikrodį dovanų gausite „Samsung Duo Pad“ belaidį įkroviklį. Laikrodžiui taikomas vienkartinis 5,25 Eur laikmenos mokestis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode