Sprogimas

Lubrikantai: kuris verčiausias tapti jūsų žaidimų dalimi?

Kad meilės žaidimai būtų dar malonesni, verta rinktis lubrikantus. Vis dėlto, jų įvairovė šiandien yra tokia didelė, kad neretai būna sudėtinga nuspręsti, ką pasirinkti. Tad, kaip žinoti, kuris iš šių gaminių, yra verčiausias tapti jūsų žaidimų dalimi? Išsirinkti bus lengviau, jei atkreipsite dėmesį į tam tikrus akcentus. 

Įvertinkite, kieno pagrindu buvo sukurta priemonė

Yra daug kriterijų, pagal kuriuos galima vertinti ir skirstyti šiuos gaminius, tačiau vienas svarbiausių, tai – kieno pagrindu gaminys buvo sukurtas. Pagal tai šios priemonės skirstomos į 4 grupes:

• Vandens pagrindo lubrikantai

Tai – vienas populiariausių gaminių, kadangi puikiai tinka naudot tiek pamėgusiems prezervatyvus, reikėtų prisiminti, kad būtent šio tipo lubrikantai greitai išdžiūva, todėl priemonės pakanka neilgam.

• Silikoniniai lubrikantai

Užtikrina ypač intensyvų slydimo pojūtį, todėl garantuojamas ir maksimalus komfortas. Lyginant su vandens pagrindo ar aliejaus  pagrindo priemonėmis, silikoniniai lubrikantai džiūva ilgiausiai, todėl jų pakanka ilgam. Priemonė puikiai tinka ir analiniam seksui, kadangi puikiai atliks savo darbą iki pat paskutinės sueities akimirkos. Dėl to, kad priemonė yra atspari vandeniui, puikiai tiks tiems, kurie meilės žaidimais norės pasimėgauti, pavyzdžiui, sūkurinėje vonioje. Vis dėlto, jei mėgstate naudoti ir sekso žaislus, tokiu atveju, verta būti ypač atidiems. Nenaudokite silikoninio lubrikanto ir silikoninio žaislo kartu – lubrikantas gali sukelti pažeidimus, deformacijas. Tad bus geriausia, jei su silikoniniais žaislais, naudosite  vandens pagrindo lubrikantus.

• Aliejaus pagrindo lubrikantai

Aliejaus pagrindu pagaminti lubrikantai yra ypač palankiai vertinami dėl puikaus drėkinimo. Vis dėlto, taip pat svarbu atminti tai, kad šio tipo lubrikantai nėra draugiški prezervatyvams –  gaminys skatina latekso porėtumą, tad didėja plyšimo tikimybė. Kita vertus, ši priemonė turi ir privalumą: ją galima naudoti ne tik kaip lubrikantą, bet ir kaip aliejų masažui.

• Hibridiniai lubrikantai

Tai – gaminiai, vienijantys geriausias vandens bei aliejaus savybes. Taigi, vanduo puikiai papildo natūralią drėgmę, o silikonas garantuoja, kad priemonė ilgiau išliks ant odos ir suteiks jai švelnumo. Lengvai išsivalo bei tinka naudoti su visų tipų prezervatyvais. 

Šildančių bei šaldančių lubrikantų galia

Rinkoje taip pat galime rasti ir šildančių gaminių, kurie taip pat puikiai paįvairins jūsų meilės žaidimus. Šios priemonės sukelia dilgčiojimus, pailgina lytinį aktą, papildomai stimuliuoja jautrias kūno vietas ir, žinoma, garantuoja dar didesnį malonumą abiems pusėms. 

Mėgaukitės kvapais

Lubrikantai yra ta priemonė, kuri ne tik leis jums mėgautis dar aštresniais pojūčiais bei malonesniais potyriais, bet ir pakvies jus pasinerti į nuostabių aromatų pasaulį. Aromatizuoti lubrikantai skamba pačiomis įvairiausiomis natomis: vaisių, gėlių, prieskonių, tad rinkitės labiausiai patinkančius.

Kada verta rinktis lubrikantus su skoniu?

Planuojantiems pasinerti į oralinio sekso malonumus puikiai tiks lubrikantai su skoniu: šiandien jų pasirinkimas taip pat žavi savo įvairove. Tad ieškokite savo mėgstamiausio skonio ir patirkite dar daugiau malonumo.

Taigi, kaip matyti, lubrikantai šiandien sudaro labai didelę įvairovę, tačiau išsirinkti tikrai nebus sudėtinga, jei atkreipsite dėmesį į tam tikrus akcentus. Visų pirma, įvertinkite, kokiu pagrindu pagamintas lubrikantas jums tiktų labiausiai (jei meilės žaidimais planuojate mėgautis vandenyje, tai puikiai tiks silikoninis lubrikantas o, jei naudosite ir iš silikono pagamintus sekso žaislus, verčiau rinkitės vandens pagrindu pagamintą priemonę). Norintiems dar aštresnių potyrių, puikiai tiks šildantys ar šaldantys lubrikantai, o planuojantiems oralinį seksą – lubrikantai su skoniu. Na, o aromatizuoti lubrikantai pakerės nuostabiais kvapais. 

21-417-1

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode