Sprogimas

Natūralūs antakių dažai

Viena iš grožio procedūrų taisyklių sako, kad bet kokia plaukų spalva turi papildyti antakių spalvą. Pavyzdžiui, jei plaukai yra juodo atspalvio, antakių spalva turėtų būti šiek tiek šviesesnė, ir atvirkščiai. Kai kurių žmonių plaukų ir antakių spalva natūraliai dera tarpusavyje, tačiau tiems, kurie jų neturi, prireikia naudoti antakių dažus.

 

Kodėl verta naudoti antakių dažus iš vitrinapro.lt

Tai visiškai natūralus produktas, todėl jį naudoti daug saugiau, nes jame nėra cheminių ir kitų neekologiškų medžiagų, galinčių pakenkti odai ir plaukams.

Jis yra ekonomiškas. Jis daug pigesnis už kitus antakių dažymo produktus, todėl, jei jūsų biudžetas ribotas, jis tikrai bus didelė paspirtis jūsų piniginei.

Jis nealergizuoja, todėl neturėtumėte nerimauti, kad kentėsite nuo sukeltos alerginės reakcijos.

VitrinaPro.lt savo klientams nori tik geriausio, todėl gamina biudžetui, odai ir plaukams draugiškus produktus, nes aukščiau už savęs gražinimą ir tobulinimą vartotojui vis tiek turėtų rūpėti saugumas... ir būtent tai siūlo vitrinapro.lt

Rekomenduojama: Binacil natūraliai rudi, 15 gr. Iš VitrinaPro.lt

Antakiams galite naudoti bet kurį iš mūsų plaukų dažų, tačiau jis nenudažys odos. Jūsų veidas išskiria natūralius riebalus ir neleidžia to padaryti. Taigi, jei ant antakių neturite plaukelių, tai NEveiks. Kad antakių dažai veiktų, turėsite vadovautis antroje pakuotės pusėje pateiktomis dažų instrukcijomis.

Įsitikinkite, kad jei naudojate heną antakiams, o ne blakstienoms. Kad įsitikintumėte rezultatu, visada atlikite sruogų bandymą. Tepkite tirštai, o ne skystai. Prieš tepdami visada nuplaukite antakius. ( geriausiai tinka švelnus dantų šepetėlis su švelniu muilu).

Antakių maišymo ir naudojimo instrukcijos:

Visada pirmiausia atlikite odos testą! Prieš naudodami sumaišykite turinį maišelyje. Ištuštinkite į užtrauktuku uždaromą maišelį ir suplakite.

Švelniai nušveiskite antakių plaukelius minkštu šepetėliu ir šampūnu be riebalų (puikiai tinka dantų šepetėlis), kad pašalintumėte visus riebalus ar nešvarumus.

Jūsų plaukai sulaiko šiuos riebalus ir gali trukdyti pastai iš tikrųjų prisitvirtinti, be to, jie turi ploną sluoksnį, todėl šepetėlis yra svarbus.

1. Sumaišykite hennos miltelius su pakankamu kiekiu šilto vandentiekio vandens (maždaug 1/2-1 šaukštelis vandens 1 šaukšteliui miltelių), kol gausite pusiau šlapio molio konsistenciją. Norite, kad ji būtų tirštesnė nei įprastai, kad nekristų į akis.

2. Būtinai mūvėkite pirštines, nes pasta nudažys jūsų rankas (rankos negamina riebalų kaip veidas)! Ji gali nudažyti jūsų odą, bet tik trumpam. Jei naudojate gryną henną, naudodami vazeliną galite sustiprinti dėmę ant veido! Jei oda ir nusidažys, tai bus tik per naktį.

3. Nedideliu šepetėliu iš karto užtepkite pastą ant antakių. 5. Leiskite jai nusistovėti nuo 30 minučių iki 1 valandos.

4. Pastą nuplaukite vandeniu, kol vanduo bėgs skaidrus. (puikiai tinka senas dantų šepetėlis)

Plaukite šampūnu 24 valandas, ne ilgiau kaip 48 valandas. To nepadarius, dažai gali oksiduotis ir pakeisti spalvas.

Kaip pasirinkti antakių spalvą?

Daugiausia dėmesio skirkite antakių makiažui, kuris papildytų jūsų akių spalvą, odos atspalvį ir plaukus. Gera taisyklė - stenkitės neviršyti dviejų plaukų spalvos atspalvių. Jei jūsų akys tamsios, rinkitės antakių atspalvį, kuris yra šviesesnis už plaukų spalvą, ir atvirkščiai.

Ar antakiai turėtų derėti prie plaukų spalvos?

Nenorime jums to sakyti, bet jei manėte, kad jūsų antakiai turi idealiai derėti prie plaukų spalvos, turbūt norėtumėte pagalvoti dar kartą. Tiesą sakant, antakiai turėtų būti tamsesni už plaukų spalvą, nebent jūsų plaukai būtų juodi. Rinkitės tik vienu atspalviu tamsesnę spalvą nei jūsų antakiai, kad išvengtumėte ryškaus kontrasto.

21-361

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode