Sprogimas

Grįžtantiems į darbus ir mokslus – ypatingi „Tele2“ pasiūlymai

Artėjant naujiems mokslo metams ir iš atostogų grįžtant į darbus, svarbu pasirūpinti geru internetu ir kokybiškais įrenginiais. „Tele2“ paruošė daugybę puikių pasiūlymų kompiuteriams, telefonams ir namų internetui, kuriais jau dabar galite pasinaudoti operatoriaus fiziniuose salonuose arba internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

Nešiojami ir planšetiniai kompiuteriai su 1 Eur pradine įmoka

Svarbiausias įrankis darbui ar mokslui neabejotinai yra kompiuteris. Dabar – tinkamas metas jį įsigyti. „Tele2“ paruošė jums didžiulį nešiojamų ir planšetinių kompiuterių pasirinkimą vos su 1 Eur pradine įmoka. Pasiūlymai kompiuteriams galioja su bet kuriuo „Tele2 Laisvo interneto“ www.tele2.lt skelbiamu planu, sudarant 24 mėn. sutartį ir perkant nurodytą įrangą, mokant visą sumą iš karto arba dalimis per 36 ar 24 mėn.

Telefonai pigiau – nuo 14,91 Eur/mėn.

Daugybė telefonų – ypatingomis kainomis. Pavyzdžiui, ryškų ir ištvermingą „Xiaomi Mi 11 Lite 5G (128 GB)“ išmanųjį dabar galite įsigyti su 1 Eur pradine ir 14,91 Eur mėnesine įmoka.Vienkartinis laikmenos mokestis – 0,00 Eur. Įrangą galite įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2“ balso planu iš nurodytų www.tele2.lt ir 24 mėn. sutartimi.

Naujieji „Samsung Galaxy Watch 4“ serijos laikrodžiai su eSIM

Jau galite užsisakyti naujuosius „Samsung Galaxy Watch 4“ ir „Samsung Galaxy Watch 4 Classic“ išmaniųjų laikrodžių modelius su eSIM. Jų kaina prasideda nuo 8,83 Eur/mėn. Išmaniesiems laikrodžiams taikoma pradinė 1 Eur įmoka. Laikrodžius galite rinktis iš juodos, žalios, rausvojo aukso ir sidabro spalvų. Įrenginių pristatymas – nuo rugpjūčio 27 d. Pasiūlymas galioja pasirinkus bet kurį eSIM palaikantį laikrodį ir sudarant 24 ar 36 mėn. sutartį ir mokant pradinę įmoką bei mėnesinę įmoką, kuri nurodyta www.tele2.lt prie konkretaus laikrodžio modelio.

eSIM paslauga – 6 mėn. nemokamai

Dabar „Vieno numerio“ paslauga, kuri susieja telefoną ir eSIM technologiją turintį laikrodį, net pusmetį galite naudotis nemokamai. Ji suteikia galimybę gauti skambučius, telefone esančių programėlių pranešimus ir SMS žinutes į abu įrenginius tuo pačiu metu. 6 mėn. išbandymas nemokamai galioja sudarius 24 mėn. sutartį, o po 6 mėn. įsigalioja įprasta plano laikrodžiui kaina numatyta paslaugų teikimo sutartyje.

Nemokamas interneto planas

Išskirtinis pasiūlymas „Tele2“ klientams. Visus, turinčius 2 ar daugiau pokalbių planų vieno vartotojo vardu, kviečiame įsigyti 20 GB „Tele2 Laisvo interneto“ planą už 0,00 Eur/mėn. Nemokamo plano pasiūlymas galioja sudarant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį ir įsigijant maršrutizatorių (nuo 2,5 Eur/mėn.).

Robotas siurblys dovanų

Užsisakius „Tele2 Laisvo interneto“ planą nuo 15,90 Eur/mėn, robotas siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro“ – dovanų. Pasiūlymas galioja užsakant su „Tele2Laisvo interneto“ 200 GB (15,90 Eur/mėn.) ar neribotų GB (18,90 Eur/mėn.) planu bei pasirašant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį. Modemo kaina į pasiūlymą neįskaičiuota ir prasideda nuo 2,5 Eur/mėn. Dovana prie užsakymo pridedama automatiškai už 0,01 Eur priemoką. Minėto roboto siurblio kaina ne akcijos metu ir perkant be sutarties – 349 Eur.

Ryšio stiprinimo įrangai – 50 proc. nuolaida

Prireikus sustiprinti namuose veikiantį interneto ryšį, galime pasiūlyti vidaus („Wi-Fi”) ryšio sprendimus. Vidaus ryšio stiprinimui pravers pagalbinis maršrutizatorius „Huawei WS5200-21“ arba „Huawei WS318n“. Šiuo metu, užsisakius bet kurį „Tele2 Laisvo interneto“ planą ir pasirašius 24 mėn. sutartį, šiai įrangai taikoma 50 proc. nuolaida. Pradinė įmoka – 1 Eur. Vienkartinis laikmenos mokestis – 0,00 Eur.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinositewww.tele2.lt arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode